Palvelut

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnitteluprojekti lähtee käyntiin maksuttomalla kohteeseen tutustumisella, jonka jälkeen teen tarjouksen. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen teemme suunnittelusopimuksen, jossa sovimme toimeksiannon sisällöstä ja aikataulusta. Viimeisessä tapaamisessa saat valmiit suunnitelmat sovittuina materiaaleina (3D-piirustukset, pohjapiirrustukset, materiaalinäytteet, tuotelistat hintoineen ja hankintapaikkoineen). Voit tilata minulta kokonaisvaltaisen suunnitelman tai voin keskittyä suunnitelmassa valitsemiisi osa-alueisiin, kuten pintamateriaali-, kaluste-, tekstiili-, valaistus- tai tilasuunnitteluun. Lisäksi voin avustaa sisustuksen toteuttamisessa.

Kodit

Autan asiakkaita kaikenlaisessa kodin sisustamisessa oli kyseessä sitten suurempi remontti tai pienempi stailaus esimerkiksi juhlia varten. Kodin suunnittelussa pyrin aina huomioimaan asukkaiden tarpeet ja toiveet ja luomaan niiden pohjalta suunnitelman, joka on asukkaidensa näköinen. Tarjoan myös pienimuotoisempaa sisustuskonsultaatiota, jonka aikana voimme yhdessä ideoida kodin sisustusratkaisuja.

Julkiset tilat

Viihtyisä ympäristö on tärkeää myös julkisissa tiloissa, joiden suunnittelussa on aina omat haasteensa ja siksi niissä kannattaakin turvautua suunnittelijan apuun. Viihtyisä ja toimiva työympäristö vaikuttaa työntekijöiden viihtyvyyteen ja hyvinvointiin, joten siihen kannattaa aina panostaa. Viihtyisä ympäristö parantaa myös asiakkaan mielikuvaa yrityksestä.

Asennuspalvelu

Jotta sisustuksesi olisi helppo toteuttaa loppuun asti, tarjoan lisäksi asennuspalvelua esimerkiksi kalusteiden, tekstiilien, valaisimien ym asennuksessa. Halutessasi palveluun kuuluu myös tuotteen kuljetus paikalle. Kauttani saat myös taitavat ammattilaiset suurempiin remontteihin.

Yhteistyökumppanini asennuksissa on Rakennuspalvelu Etevät Oy.

Myyntistailaus

Tarjoan myyntistailausta yksityisille asunnon myyjille, rakennusyhtiöille ja kiinteistövälitystoimistoille. Asunnon stailauksella voidaan korostaa asunnon hyviä puolia ja poistaa ongelmakohtia, joita asukkaiden on yleensä itse vaikea nähdä. Tyhjien asuntojen stailaus helpottaa ostajaa näkemään asunnon toiminnallisuuden ja luo kodikasta tunnelmaa, mikä helpottaa ostopäätöstä. Voin toteuttaa stailauksen pienimuotoisella konsultaatiokäynnillä tai kokonaisvaltaisempana sisustussuunnitelmana.

Etäsuunnittelu

Tarjoan sisustussuunnittelua, sisustuskonsultaatiota ja stailauspalvelua myös netin kautta, jolloin voit saada sinun aikatauluihisi sopivaa sisustussuunnittelupalvelua. Suunnittelu toteutetaan ilman kotikäyntiä asiakkaan sähköpostitse ja / tai puhelimitse antamien lähtötietojen perusteella. Ensimmäisessä yhteydenotossa kartoitan asiakkaan tarpeet, joiden perusteella teen tarjouksen.

3D-visualisointi

Toteutan 3D-visualisointeja sekä yksityisille asiakkaille että yrityksille. Tilojen 3D-visualisointi auttaa hahmottamaan tilan paremmin ja tekee siitä huokuttelevamman. Tilaan voidaan helposti toteuttaa erilaisia sisustuksia 3D-mallinnuksilla, jolloin tilan potentiaali on helpommin nähtävissä. Lisäksi 3D-pohjapiirustus havainnoillistaa tilan paremmin kuin perinteinen pohjapiirrustus.

Tilaa konsultaatio

Voit tilata palvelujani helposti myös verkosta. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta sopivimman:

  • sisustuskonsultaatio 2 tuntia (150 euroa) tai
  • sisustuskonsultaatio 4 tuntia (250 euroa).

Hinnat (sis. 24 % alv.) ovat voimassa Jyväskylän alueella tapahtuvassa sisustuskonsultaatiossa.

Palveluun kuuluu asiakkaan valitsemassa paikassa annettavaa sisustuskonsultaatiota. Voimme vaikka lähteä yhdessä ostamaan verhoja tai sijoitella huonekalusi uudelleen. Tilatessasi palvelua voit suoraan valita sinulle sopivan ajankohdan ja paikan, tai jättää yhteystietosi niin otan sinuun yhteyttä. Konsultaatio on myös erinomainen lahjaidea ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Voin postittaa lahjakortin haluamaasi osoitteeseen.

Pin It on Pinterest

Share This